Velikonoční Latte Macchiatto s vanilkovým sirupem a šlehačkou
Potřebujeme:
• Sklenici o max. objemu 270 ml
• Potravinářské barvivo práškové či gelové
• Plnotučné mléko
• Vanilkový sirup – doporučujeme Monin
• Šlehačku vaší oblíbené značky či domácí přípravy
• Espresso Costa Coffee
Receptura:
1) Do mléka (cca 200 ml) vsypeme zelené potravinářské barvivo či gel (čím více barviva tam date, tím bude barva nápoje sytější)
2) Mléko napěníme na trysce kávovaru či domácím pěniči mléka
3) Do sklenice vlijeme 10 ml sirupu
4) Napěněné mléko nalijeme do sklenice cca 1,5 cm pod okraj
5) Připravíme si Costa Coffee Espresso a vlijeme doprostřed nápoje
6) Na závěr ozdobíme šlehačkou
Bunny Espresso – dvojitá porce Espresso Costa Coffee na ledu s oříškovým sirupem a šlehačkou
Potřebujeme:
• Nižší aširší sklenici o max. objemu 150 ml.
• Led
• Espresso Costa Coffee (dvě kapsle, či max. dvě Espressa o maximálním celkovém objemu 50 ml). Kvalitně připravené Espresso je zárukou dobré chuti.
• Brčko
• Oříškový sirup – doporučujeme Monin
• Šlehačku vaší oblíbené značky či domácí přípravy
Receptura:
1) Sklenici naplníme ledem až po okraj
2) Vlijeme 10 ml sirupu
3) Costa Coffee Espresso dvojitá porce (max. 50 ml kávy) vlíváme na led
4) Dozdobíme šlehačkou