Jana Kalousová 1.4.2017, 06:46 Sdílet 6. 1. Čerstvé a chlazené potraviny – 47 procent Za běžné nákupy utratil každý Čech minulý rok v průměru 77 520 korun. A jak vypadala průměrná struktura jeho nákupního košíku podle agentury GfK? 5. 2. Nápoje – 16 procent 4. 3. Polotovary – 9 procent Zobrazit další Sdílet TÉMATA spotřební košík nákupy Češi útrata
Správný start od Tesca: Nový program podpoří lokální projekty zaměřené na děti a mládež Komerční sdělení
Kouzlo italské kulinářské tradice přímo v centru Prahy. Showroom SMEG ve Vodičkově ulici nabízí kvalitu, styl a autentickou gastronomii redakce G.cz
Olympiáda na míru: Warner Bros. Discovery představila novinky ve svých aplikacích a slibuje dosud nevídané možnosti personalizace redakce G.cz
Svatba proti přání papeže: Jindřich VIII. si vzal Annu Boleynovou, i když byl ženatý s jinou ženou Martin Miko